Kvantitativa delen – Övningsida

Vår hemsida är utformad för att hjälpa dig att träna effektivt inför högskoleprovet. För att tillgodose alla behov och nivåer har vi skapat tre olika träningsnivåer:

  1. Nivå 1 – Grundläggande träning: Denna nivå är perfekt för dig som behöver bygga en stark grund och få en god översikt över de olika ämnena som täcks på högskoleprovet. Här får du tillgång till grundläggande övningar och förklaringar som hjälper dig att förstå de fundamentala koncepten.
  2. Nivå 1,5 – Mellannivå: När du har fått grepp om grunderna kan du gå vidare till mellannivån. Här fokuserar vi på att finslipa dina kunskaper och färdigheter genom mer utmanande övningar och djupare förklaringar. Denna nivå hjälper dig att bygga vidare på din kunskapsbas och förbättra din problemlösningsförmåga.
  3. Nivå 2 – Avancerad träning: För dig som siktar på toppresultat erbjuder vi avancerad träning. Denna nivå innehåller de mest utmanande övningarna och förklaringar som hjälper dig att nå högsta möjliga poäng. Här får du träna på komplexa problem och utveckla avancerade strategier för att hantera provets svåraste delar.

Kvantitativa delar

XYZ

KVA

NOG

DTK

Testa din nivå